Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Білоцерківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21046176) був реорганізований і увійшов до складу Пирятинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Заходи щодо запобігання захворюванню

БІЛОЦЕРКІВСЬКА  СІЛЬСЬКА РАДА

Пирятинського району

Полтавської     області

В И К О Н А В Ч И Й     К О М І Т ЕТ

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я № 11

16 березня 2020 року

Про заходи щодо запобігання захворюванню та поширенню гострих респіраторно-вірусних захворювань, у тому числі спричинених коронавірусом.

     Керуючись законами України “Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про захист населення від інфекційних хвороб”, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19”, з метою запобігання виникненню і поширеннюгострих респіраторно-вірусних захворювань, у тому числі спричинених коронавірусом, на території сільської ради:

виконавчий комітет Білоцерківської сільської ради вирішив:

1. Визначити, що з 12 березня по 03 квітня 2020 року на території населених пунктів сільської ради встановлюється карантин.

2. У зв’язку із запровадженням карантинних заходів:

1) припинити навчально-виховний процес у ДНЗ «Світлячок» с.Яцини;

2) відмінити проведення всіх культурних та релігійних заходів на території сільської ради;

3) відмінити заняття спортивної секції у с.Яцини.

3. Медичному працівнику Білій О.Л.:

1) забезпечити проведення посиленого моніторингу стану захворюваності та контролю за виконанням санітарно-епідемічних заходів та своєчасного подання сільському голові інформації та пропозицій для прийняття ефективних управлінських рішень;

2) поповнити запаси медичних препаратів першої необхідності для лікування гострих респіраторно-вірусних захворювань;

3)інформувати населення з питань профілактики зараження гострими респіраторно-вірусними захворюваннями, у т.ч. коронавірусною інфекцією.

4. Рекомендувати працівникам закладів торгівлі, пошти, культури, сільської ради в обов’язковому порядку щоденно проводити заходи поточної дезінфекції у місцях масового скупчення людей.

5. Посилити інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараженню інфекцією шляхом розповсюдження пам’яток щодо профілактики зараження гострими респіраторно-вірусними захворюваннями, у т.ч. коронавірусною інфекцією.

6. Рекомендувати населенню уникати місць скупчення людей та максимально обмежити фізичні контакти, особливо з особами, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань.

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *