Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Білоцерківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21046176) був реорганізований і увійшов до складу Пирятинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

День села у Яцинах

24 серпня у селі Яцини пройшло святкування дня села. У програмі свята були присутні розваги для дітей, а саме: безкоштовні батут із гіркою, солодка вата та попкорн. А на шкільному стадіоні відбулись змагання за приз від сільського голови, в якому взяла участь молодь сіла.
У святковому концерті брали участь вокально-інструментальний гурт "Барвінок", танцювальний колектив, вихованці дитячого навчального закладу "Світлячок". Під час концерту пройшло нагородження ювілярів, багатодітних родин, першокласників, народних майстрів.
Подарунки та привітання отримали подружжя Нестеренко Андрія Петровича та Ганни Федосіївни, які прожили разом вже 59 років, подружжя Загорулько Дмитра Петровича та Марії Дмитрівни, які прожили разом 54 роки, подружжя Вовк Сергія Олександровича та Олександри Григорівни, які прожили разом 53 роки та подружжя Гиренко Миколи Леонтійовича та Надії Гнатівни, які прожили разом 50 років.
Усі учасники концерту отримали подяки та подарунки від сільської ради. А глядачі - гарний настрій та безкоштовне морозиво.
Гостем свята став гурт "Приудайські козаки", який заспівав українські пісні.
Також була проведена безпрограшна лотерея між пайовиками ТОВ "Наташа-Агро-Пирятин", у якій учасники отримали корисні та приємні призи та представлена виставка робіт місцевих майстрів.
А після концерту на жителів села чекали святковий куліш та дискотека. 
Велике дякую від усіх жителів села  Яцини висловлюємо ТОВ "Наташа-Агро-Пирятин" у обличчі Уханя Валерія Михайловича за спонсорську допомогу в організації свята.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *