Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Білоцерківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21046176) був реорганізований і увійшов до складу Пирятинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Мітинг 09.05.2018року


    9 травня 2018 року в селах Яцини та Білоцерківці було проведено урочисті мітинги до Дня пам’яті загиблих у Великій Вітчизняній війні. Для присутніх жителів та гостей нашої громади у Яцинах було проведено концерт від учасників художньої самодіяльності Яцинівського СБК та вшановано пам'ять загиблих односельців. На мітингу виступив очевидець тих подій – Нестеренко Андрій Петрович,який розповів про період окупації села та про ті події, які відбувалися у с.Яцини. З привітальним словом до присутніх звернувся  сільський голова Василь Михайлович Грицай. До меморіалу загиблих діти піднесли квіти та вінки в знак пам’яті та пошани. Після закінчення мітингу присутніх запросили до СБК, де на них чекала гаряча польова каша. 
    Мітинг вшанування пам'яті загиблих у роки ВВв відбувся і в селі Білоцерківці. Уричистий мітинг та концерт, підготовлений працівниками Білоцерківського СБК та учасниками художньої самодіяльності, нікого з присутніх не залишив байдужим.В ході мітингу згадали і про жертв війни, яка зараз відбувається на Сході нашої країни та вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання. Молодим поколінням білоцерківчан було покладено квіти та вінки до могил загиблих. У ході мітингу представниками релігійної громади Свято - Георгіївського монастиря, який знаходиться на території с.Білоцерківці, проведено панахиду за загиблими в тих страшних подіях. По закінченню мітингу всі присутні були запрошені до поминального обіду, благодійну допомогу на організацію якого надали Благодійний Фонд «Розвиток села» Баришівської зернової компанії та СТОВ «Дружба – Нова».
     На жаль, на території сільської ради вже не залишилося в живих жодного ветерана чи інваліда Великої Вітчизняної війни.Час невблаганний, і все менше і менше залишається очевидців тих страшних подій.Але пам'ять про них залишається у серці кожного, хто прагне миру і злагоди. Пам'ять потрібна не мертвим, пам'ять потрібна живим, щоб події тих страшних років ніколи не прийшли у наш дім, у наше село, щоб якнайшвидше запанував мир і спокій у нашій Україні! 
 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *