Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Білоцерківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21046176) був реорганізований і увійшов до складу Пирятинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Звіт художньої діяльності в Яцинівському СБК

13.02.2018 року в рамках районного фестивалю-огляду народної творчості «Родослів» у Яцинівському сільському будинку культури було проведено звіт художньої діяльності, темою якого було КОХАННЯ, так як звіт відбувався напередодні  дня Святого Валентина.
Невеликий зал ледве вмістив усіх глядачів– жителів нашої громади та гостей свята. Аматори сільської сцени подарували вдосталь цікавих, гарних та веселих номерів, пісень, танців, гуморесок, частушок.
Приємно радує те, що до учасників художньої самодіяльності долучаються нові артисти,  стало більше номерів за участю дітей, програма  урізноманітнена сценками і танцями. А ще дуже порадували як артистів, так і глядачів новенькі гарні костюми, придбані нещодавно за кошти сільської ради для жіночого ансамблю «Барівнок».
    На святі були присутні представники культури Пирятинського району та голова районної ради. По закінченню звітної програми вони висловили подяку нашому творчому колективу, вручили подарунок і привітали всіх присутніх з наступаючим Днем закоханих.
    Голова сільської ради Василь Михайлович Грицай вручив всім учасникам художньої самодіяльності грамоти за пророблену роботу та висловив подяку, також привітав всіх присутні зі святом.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *