Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Білоцерківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21046176) був реорганізований і увійшов до складу Пирятинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Звіт художньої діяльності в Білоцерківському СБК

    22.02.2018 року в рамках районного фестивалю-огляду народної творчості «Родослів» у Білоцерківському сільському клубі було проведено звіт художньої самодіяльності.
    Всіх присутніх розважали різноманітними номерами – піснями, сценками, мініатюрами, танцями, віршами та гуморесками. Свято вдалося насиченим та цікавим. На заході була присутня методист районного відділу культури Н. Гриценко. По закінченню виступу вона подякувала учасникам за пророблену роботу та гарний виступ і  відзначила грамотою аматорський  колектив.
    До привітань приєднався голова сільської ради Грицай Василь Михайлович і вручив грамоти всім учасникам художньої самодіяльності.
   
    Незважаючи на невелику кількість учасників художньої самодіяльності, концерт пройшов  на славу. Всі гості та присутні на святі залишилися задоволені.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *