Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Білоцерківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21046176) був реорганізований і увійшов до складу Пирятинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Святкування Дня села у Білоцерківцях

19 серпня у селі Білоцерківці відбулось святкування Дня села.
У офіційній частині свята відбулось привітання ювілярів, першокласників, багатодітних родин, вмільців села та родин з річницями весілля.
Подарунки до річниць весілля отримали подружжя Гергель Антона Степановича та Гергель Парасковії Сергіївни, які прожили разом вже 57 років та подружжя Єни Олексія Васильовича та Єни Любові Іванівни, які прожили разом 25 років.
Також на свято Білоцерківець завітав Стасовський Василь Іванович, регіональний директор "Баришівської зернової компанії", який щиро привітав жителів села, пообіцяв і надалі тісно співпрацювати з сільською радою та навіть заспівав пісню.
Родзинкою свята став музикальний гурт "Українська Швейцарія", запрошений для виступу, який виконував усім відомі народні українські пісні.
Після свята білоцерківчан чекав святковий куліш, а дітлахів - безкоштовне морозиво. Також для наймолодших жителів села були встановлені безкоштовні батут та попкорн з солодкою ватою.
Увечері на усіх бажаючих чекала святкова дискотека.
Щире дякую Баришівській зерновій компанії, а саме Кулаку Петру Івановичу, за організацію свята села.

 

 

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *