Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Білоцерківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21046176) був реорганізований і увійшов до складу Пирятинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Святкування Дня села в Білоцерківцях

19 серпня 2018 року в селі Білоцерківці пройшло свято села. На початку святкування привітали всіх жителів нашої громади та вручили подарунки батькам новонароджених, які з’явилися на світ в цьому році, багатодітним родинам, діткам, які цього року вперше підуть до школу, випускників школи, подружжя Тарасенко з золотим весіллям, майстринь –вишивальниць, які в цей день представляли свої роботи, довгожителів села та ювілярів, які цього року відзначають круглі дати. Також була розіграна святкова безпрограшна лотерея для всіх бажаючих.
Для дітвори працювали безкоштовні атракціони та солодка вата.
Після урочистої части відбувся чудовий концерт, який подарував жителям та гостям Білоцерківець художній колектив «Рашківські нащадки» з Прилуцького району. Милозвучні українські народні пісні, гуморески та вірші стали запорукою святкової атмосфери та гарного настрою.
По закінченню святкування всі бажаючі могли посидіти за святковим столом разом зі своїми односельцями та гостями свята, поспілкуватися та скуштувати куліш.
Вечірня програма складалася з дискотеки, танців, веселощів та конкурсів з подарунками.
Свято відбулося завдяки спонсорській допомозі БФ «РОЗВИТОК СЕЛА» ТОВ «БАРИШІВСЬКА ЗЕРНОВА КОМПАНІЯ», БФ «РАЗОМ З КЕРНЕЛ» ТОВ «КЕРНЕЛ» та Білоцерківській сільській раді.
Щиро вдячні нашим працівникам культури за проведену роботу та організацію свята, а також всім присутнім , хто прийшов подивитись концерт , підтримати виступаючих, відсвяткувати разом з односельцями, поділитися своїми емоціями та гарним настроєм.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *